avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Recuperare TVA Franța
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Recuperare TVA Franța

Buna ziua am o firma de construcții in România și am făcut câteva lucrări la Paris . Toate facturile le-am făcut fără TVA dar a trebuit sa cumpăr toate materialele de acolo , cum pot recupera TVA plătit pt materiale ? Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Denis86 , utilizator 09:43, 13 Noiembrie 2017
O lucrare de constructii facuta de o firma din Romania platitoare de TVA unui beneficiar din Franta platitor de TVA, cu materiale cumparate din Franta, este facturata fara TVA: este corect?

Dati-mi mai multe amanunte ...
Iulian Manea a scris:
Firma românească neplătitoare de TVA , dar sau cumpărat toate materialele necesare lucrării din Franța , plătind TVA la materiale , in doua cuvinte ar fi vreo 5000€ de TVA plătit pe materiale
O lucrare de constructii facuta de o firma din Romania platitoare de TVA unui beneficiar din Franta platitor de TVA, cu materiale cumparate din Franta, este facturata fara TVA: este corect?

Dati-mi mai multe amanunte ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva intracomunitar pt prestari servicii de constructii/renovari in franta - cum functioneaza? adrianxyzxyz adrianxyzxyz Hello, Incerc sa imi fac o firma cu un partener francez prin care eu sa contractez executia unei lucrari de constructii/renovari in Franta. Eu urmeaza sa ii ... (vezi toată discuția)
Achizitie in tara vanzare in afara se poate? GARBEAELENA GARBEAELENA Am un contract prestari servicii cu o firma din ITALIA in contract este mentionat faptul ca lucrarile se efectueaza atat cu materialele mele cat si cu ale ... (vezi toată discuția)
Cerere rambursare tva ue AlexT. AlexT. Care este procedura de rambursare tva dintr-un stat membru UE? Am o factura din Italia emisa cu Tva?Cum recuperez acest tva? Cum se declara ? (vezi toată discuția)