Buna ziua,
In urma calcularii eronate timp de cateva luni a cheltuielilor cu naveta de la.domiciliu la locul de munca, am adresat angajatorului in luna august o petitie prin care solicitam recalcularea acestora conform legii. Doar ca fostului angajator ii expira mandatul de director incepand cu luna septembrie,adica dupa 6 zile, asa ca a lasat in sarcina noului angajator raspunsul pana la finalizarea celor 30 de zile. Nu am primit niciun raspuns, drept urmare am revenit cu o noua solicitare de recalculare, dar catre Consiliul de administratie al scolii, care la finalul altor 30 de zile a hotarat doar sa solicite punctul de vedere al fostului angajator, spunandu-mi sa mai astept inca 30 de zile, fara a forma nicio comisie de recalculare sau de disciplina. Fostul angajator deja a anuntat verbal ca nu va da niciun raspuns.
Intrebarile mele sunt:
Unde a gresit fostul angajator si pentru ce poate fi tras la raspundere?
Unde a gresit actualul angajator, daca a gresit si ce trebuie sa faca acest Consiliu de administratie in urma solicitarii mele?
Sunt legale toate aceste termene a cate 30 de zile fara sa se intample de fapt nimic?
Ce pot face legal mai departe?
Va multumesc anticipat!