avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Impozitul pe castigul din fonduri mutuale din Germania
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul nerezidenţilor şi reprezentanţelor

Impozitul pe castigul din fonduri mutuale din Germania

Salut,

Sunt interesat sa aflu care este impozitul pe castigul realizat din investitia in unitati de fond mutual pentru un fond din Germania. Mentionez ca sunt cetatean roman.
Stiu ca exista o conventie de evitare a dublei impuneri dar dupa ce am parcurs-o nu m-am lamurit.
Mersi mult

Alte discuții în legătură

Impozite si contributii pe venit in strainatate raverg raverg Buna ziua, Sa va expun problema mea: am inceput sa lucrez inca din luna mai cu o agentie de comunicare din Germania. Ei doresc sa imi faca contract de ... (vezi toată discuția)
Evitarea dublei impuneri pe salariu - germania atlantiana atlantiana Am lucrat cu contract de munca pentru o perioada de 2 ani (fara intrerupere) in Germania. Potrivit conventiei pentru evitarea dublei impuneri, as putea ... (vezi toată discuția)
Persoanele nerezidente plătesc cass la dividendele obținute din românia? Brem Brem Buna ziua,am o firma in RO,iar din 2012 primesc dividende,din care am platit impozitul aferent.Sunt nerezident,cetatean german si am locul de munca in ... (vezi toată discuția)