avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod CAEN printare 3D si asamblare corpuri de iluminat; ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod CAEN printare 3D si asamblare corpuri de iluminat; avize necesare

Buna ziua. Am in plan infiintarea unei firme al carei obiect de activitate va fi reprezentat de producerea (printare 3D), asamblarea (montare fasung si cablu electric ce nu vor fi produse in cadrul firmei ci vor fi achizitionate de la furnizori) si comercializarea online in principal a unor corpuri de iluminat, dar si a altor produse printate 3D (accesorii de birou sau vaze spre exemplu).
As dori sa stiu sunt cele mai potrivite coduri CAEN pentru o astfel de activitate si ce avize presupun fiecare (m-am orientat catre manufactura / fabricarea altor produse din material plastic sau Fabricarea de echipamente electrice de iluminat insa as avea nevoie de o opinie a unei persoane mai documentate).
Mentionez ca activitatea in sine se va desfasura cel mai probabil la sediul social (acasa) de aceea intreb de avize si alte cerinte legislative (existenta unui atelier, norme speciale de SSM si PSI, etc.).
Va sunt recunoscatoare pentru orice informatie!

Alte discuții în legătură

Cod caen fabricare ornamente + comert la beneficiari: ornamente Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, As dori sa aflu care sunt codurile CAEN potrivite pentru: - Fabricarea/asamblarea de ornamente/decoratiuni din lemn, ceramica, nuiele etc. - ... (vezi toată discuția)
Cod caen- activitatea firmei Pop_Valerian Pop_Valerian Doresc sa aflu pentru activitatea de asamblare a submodelelor eletronice importate in camere de supraveghere ce cod CAEN corepsunde acestei activitati? (vezi toată discuția)
Ce se poate face?/ bogdyban bogdyban Buna seara, Sunt intr-o dilema mare si am mare nevoie de un raspuns care sa ma lumineze. Am o societate cu obiect de activitate ,,alte lucrari speciale de ... (vezi toată discuția)