avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 415 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cod caen pentru constructia caselor din lemn
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cod caen pentru constructia caselor din lemn

Buna ziua,
Doresc sa imi infiintez o societate care se va ocupa cu construirea caselor din lemn. Insa nu stiu ce cod caen ar fii mai potrivit ca obiect pricipal de activitate. Codul caen pe care l-am gasit eu este 1623 Fabricarea altor elemente de dulgherie si tamplarie, pentru constructii. Daca se poate sa ma ajutati cu cateva sfaturi, v-as ramane recunoscatoare. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Cod caen potrivit pt constructia caselor din lem Mariana Carpen Mariana Carpen Buna ziua, Doresc sa imi infiintez o societate care se va ocupa cu construirea caselor din lemn. Insa nu stiu ce cod caen ar fii mai potrivit ca obiect ... (vezi toată discuția)
Cod caen pt activitati de tamplarie adela05 adela05 Ce cod caen pot sa folosesc pt activitati de tamplarie? (vezi toată discuția)
Cod caen 2008 Ioana Aurora Ioana Aurora Buna ziua, As dori sa aflu la ce cod caen conform noilor coduri caen 2008 se incadreaza activitatea de productie a peletilor si brichetilor pentru foc - ... (vezi toată discuția)