avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proba in instanta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Proba in instanta

Buna ziua, as dori sa stiu daca o inregistrare cu telefonul mobil a unei conversatii intre parat si reclamant are sorti sa fie inceput de proba sau proba in instanta si in ce conditii. (banuiesc ca daca paratul are o cartela prepay nu s-ar putea face o corelatie intre el si acel numar de telefon). As dori sa am aceasta conversatie inainte de o eventuala mediere si de actiunea in instanta. Una ar fi proba furnizata de aplicatia de inregistrare din telefonul meu, a doua ar putea fi proba care ar putea fi furnizata de operatorul de telefonie mobila la cererea instantei. Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Schimbarea de catre operatorul de telefonie mobila a nr de telefon dupa rezilierea contractului crisstina_ crisstina_ Buna ziua!Acum 3 ani am facut un abonament la un operator de telefonie mobila trecand nr de pe cartela prepay pe abonament.Recent mi-am reziliat contractul cu ... (vezi toată discuția)
Desfasurator conversatii telefonice lorelena1306 lorelena1306 Stimati domni/doamne, Detin o cartela prepay in reteaua cosmote. Am purtat o conversatie telefonica plina de amenintari si doresc sa aflu cum pot intra in ... (vezi toată discuția)
Aplicatie inregistrare conversatii telefonice Ovidiu04 Ovidiu04 Buna ziua, As dori sa stiu daca in primul rand este legal inregistrarea unei conversatii telefonice. Am vazut ca sunt tot felu de aplicatii pentru telefoane ... (vezi toată discuția)