Martonze 
	    	Utilizator

Martonze 
	    	Utilizator	    

anamaria20210 
	    	Utilizator

anamaria20210 
	    	Utilizator	    

anamaria20210, utilizator
 anamaria20210, utilizator 	
			 Martonze 
	    	Utilizator

Martonze 
	    	Utilizator	    

anamaria20210 
	    	Utilizator

anamaria20210 
	    	Utilizator	    

25Maria23	                   

Bună ziua,
Dacă tatăl a plătit pensia alimentara o sigura luna din ultimii 3 ani I se poate face plângere penală și acționa în instanță firma la ... (vezi toată discuția)
	                    25Maria23	                   

Bună ziua,
Dacă tatăl a plătit pensia alimentara o sigura luna din ultimii 3 ani I se poate face plângere penală și acționa în instanță firma la ... (vezi toată discuția)

cerneamihaita	                   

Sotia mea are un copil din prima casatorie , un minor de 14 ani , care locuieste cu noi. Din luna ianuarie l-a dat in judecata pe tatal bilogic pentru marirea ... (vezi toată discuția)
	                    cerneamihaita	                   

Sotia mea are un copil din prima casatorie , un minor de 14 ani , care locuieste cu noi. Din luna ianuarie l-a dat in judecata pe tatal bilogic pentru marirea ... (vezi toată discuția)

Bombardier	                   

Buna ziua,inca nu am terminat divortul cu 2 minori 14 ani respectiv 9 ani custodie comuna,dar am cerut  exclusiva,dar nu asta este problema ea fosta sotie a ... (vezi toată discuția)
	                    Bombardier	                   

Buna ziua,inca nu am terminat divortul cu 2 minori 14 ani respectiv 9 ani custodie comuna,dar am cerut  exclusiva,dar nu asta este problema ea fosta sotie a ... (vezi toată discuția)