avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Datorii ANAF, esalonare stabilita
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Datorii ANAF, esalonare stabilita

Buna ziua.

Niste persoane cunoscute mie au niste probleme cu ANAF-ul pentru niste datorii (SRL) in valoare de 11.000 lei. S-au inteles cu ANAF-ul sa plateasca esalonat timp de un an cate 780 de lei, dar acum au mai primit o scrisoare ca trebuie sa plateasca inca 2.000 de lei pe langa esalonare pentru ultimele 2 luni niste taxe de cand a functionat firma.

Intrebarile mele sunt astea :
1. Daca inceteaza sa mai plateasca esalonarea si orice alta taxa legata de firma, care e cel mai rau lucru care se poate intampla ? Pe langa faptul ca o sa ii ia masina firmei si orice proprietate a firmei ?
2. Daca administratorul a suferit recent o operatie si nu mai poate lucra, se pot amana cumva aceste plati ?
3. Daca exista posibilitatea sa nu mai plateasca nimic, administratorul va avea probleme pe urma la infintarea unei alte firme / PFA ?

Inainte de a consulta un avocat, ar vrea sa stie care le sunt posiblitatile si daca are rost.

Multumesc !

Alte discuții în legătură

Srl-d angajati tampaovidiu tampaovidiu Buna ziua, am infintat de curand un srl-d (neplatitoare tva) cu obiect de activitate transportul de marfuri. Am functionat inainte pe alta firma si acum am ... (vezi toată discuția)
Societate comerciala srl kajan.barna kajan.barna vreau sa infintezi un srl in ianuarie 2010 vreau sa stiu daca in 2010 trebuie sa platesc taxa forfetara asa stiu ca in anul in care este infintata firma nu se ... (vezi toată discuția)
Firma inactiva, in curs de lichidare, declaratii nedepuse larysamat76 larysamat76 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi privitoare la un SRL. Starea societatii: inceput de lichidare 5ian.2006, procedura inaintata de DGFP Iasi, ... (vezi toată discuția)