avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1201 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calcul concediu prenatal si postnatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calcul concediu prenatal si postnatal

Buna dimineata, va rog foarte mult sa ma ajutati in rezolvarea acestei probleme. Eu am intrat in concediu 126 zile, incapand cu data de 12 iunie.2017 pana pe 20 octombrie 2017.
Persoana de la hr nu da dovada de seriozitate, intampinand mai multe probleme cu ea si as vrea cumva sa verific modalitatea de plata. Am rugamintea sa ma ajutati cu un calcul pentru aceste luni deoarece nu am un control asupra banutilor virati in cont. Salariu brut 3900. Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Afecteaza cm in calculul pentru concediul de sarcina? liliana_popa liliana_popa Buna ziua. Am o rugaminte, sper sa ma puteti ajuta:sunt angajata la o firma din 06.10.2008. Din 01.11.2009 pana pe 09.02.2010 am fost in concediu medical, ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza concediul prenatal ptr gravide??? mihasava mihasava Buna seara...Am intrat de curand in concediul prenatal....Insa,sunt nedumerita privind calculul acestuia....Ma poate ajuta cineva in privinta asta? Mentionez ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza concediul de maternitate? krystyna27 krystyna27 buna seara? am si eu o intrebare: cum se calculeaza concediul pt sarcina si lehuzie la un venit brut de 740 lei sau un venit net de 517 lei pe luna? precizez ... (vezi toată discuția)