avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... acte
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

acte

buna ziua , urmeaza sa calatoresc in brazilia pentru a incheia un pateneriat civil , eu sunt de origine romana iar partenerul meu este brazilian, as aprecia daca imi puteti spune ce acte mi ar trebui sa am pentru a incheia acest pateneriat civil

Alte discuții în legătură

Casatorie in brazilia marcel cosmim marcel cosmim buna ziua , urmeaza sa calatoresc in brazilia pentru a incheia un pateneriat civil , eu sunt de origine romana iar partenerul meu este brazilian, as aprecia ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere cetatean non ue aenescu93@gmail.com aenescu93@gmail.com Buna ziua, Un cetatean de origine braziliana, poate conduce in Romania cu permisul obtinut din Brazilia? Multumesc frumos! (vezi toată discuția)
Nu are acte - fratele meu este in brazilia aqwert aqwert Buna ziua , fratele meu este in Brazilia unde a fost prins ptr trafic de substante interzise , vroia sa iasa din tara . A primit pedeapsa de 5 ani din care a ... (vezi toată discuția)