avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Inselata de Telekom
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Inselata de Telekom

Buna seara. Pe data de 23.10.2017 am incheiat prin serviciul Relatii cu Clientii de la Telekom un abonament in valoare de 45 euro prin migrare de cartela in care am achizitionat si un telefon, mai exact samsung galaxy j7 2017. Operatorul de la momentul respectiv m-a mintit si inselat, spunandu-mi ca telefonul este gratuit si ca nu voi plati absolut nimic in plus inafara de cei 45 euro. Bun...toate bune si frumoase pana mi-a venit factura: 384 lei, unde se taxeaza si pretul telefonul. Le-am facut deja sesizare prin email si maine ma voi duce si intr-un show room de al lor. Intrebarea mea este: am castig de cauza la ei sau la ANCOM, OPC, instanta? In sesizare le-am transmis si DATILE( au fost mai multe) si ora la care au avut loc conversatiile in care eu am intrebat de minim 5 ori daca va fi alt cost suplimentar inafara de abonament la care raspunsul a fost un NU vehement.
Ce e de facut in cazul meu? Multumesc si sper sa-mi raspunda cineva .
Cel mai recent răspuns: prepeleac , utilizator 08:43, 24 Noiembrie 2017
am incheiat prin serviciul Relatii cu Clientii de la Telekom un abonament in valoare de 45 euro prin migrare de cartela in care am achizitionat si un telefon, mai exact samsung galaxy j7 2017.

In contract scrie ca telefonul e gratuit ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telekom romania Rrs Rrs M-am lovit de o problemă care, cel puţin mie, mi se pare puţin absurdă. Pe la sfârşitul lunii Ianuarie, m-a contactat un reprezentant Telekom care ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am detinut o cartela telekom prepayd si eram in perioada ... rmarius18 rmarius18 Bună ziua, Am deținut o cartelă Telekom Prepaid și eram în perioada de grație (ultima dată încărcată în ianuarie 2023). În urmă cu 2 ... (vezi toată discuția)
Am primit un mesaj pe telefon de la magazinul orange piata nicolae ... Florin Donu Florin Donu Am primit un mesaj pe telefon de la magazinul Orange piata Nicolae Grigorescu precum mi-a expirat contractul de abonament Orange. în data de: 21.06.2023 m-am ... (vezi toată discuția)