avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... proces
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

proces

am fost destituit din functia publica de inspector de munca , abuziv de inspectorul sef in cardasie cu comisia de disciplina .In data de 05.11.2017 am depus contestatia pentru anulare executare act administrativ.In data de 11.11.2017 am platit taxa de 40 lei la trezorerie .De aici incolo cat timp mai am de asteptat pana la prima sedinta de judecata ?

Alte discuții în legătură

Destituire, cum procedez în continuare? miturusanda miturusanda Am fost destituit de la ITM Gorj.Am atacat in instanta decizia de destituire:am cerut suspendarea ei pana la judecarea pe fond si in acelasi timp am cerut si ... (vezi toată discuția)
miturusanda miturusanda Am fost inspector de muncă la ITM la Compartimentul de Securitate si sanatate in muncăpana in data de 31.10.2017,, cand am fost destituit abuziv de comisia ... (vezi toată discuția)
Perioada lucru miturusanda miturusanda Buna dimineata !Am fost destituit din functia publica de la ITM Gorj in data de 31.10.2017.Am inceput doua procese .Unul de suspendare executare decizie de ... (vezi toată discuția)