avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... prestare servicii sofer tir catre firma transport ...
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

prestare servicii sofer tir catre firma transport olanda

Buna seara ,sunt sofer de tir in Olanda dar lucrez prin intermediul unei firme intermediare cu contract pe România foarte dezavantajos.Intrebarea mea este:ce tip de autorizare juridica ar trebui sa imi intemeiez in Romania sa imi permita sa ichei un contract cu o firma de transport din Olanda,contract de prestari servicii sofer tir ,pentru inceput doua persoane.Aceasta in contextul in care firma Olandeza refuza sa angajeze cu contract de munca Olandez invocând taxe foarte mari,eu dorind sa asigur permanenta pe un camion in sistemul o luna la munca una odihna;fiind nevoie de doi soferi angrenati in forma de organizare. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Transport marfa cu 3,5t+remorca 3,5t lucasebastian lucasebastian Buna ziua Am o firma de transpot si fac transport internantional cu o autoutiltara de 3,5 t si as dori sa ii atasez si o remorca de 3,5 t masa maxima ... (vezi toată discuția)
Inchiriere soferi de tir unei firme din ue carlito carlito Am o mica firma care are printre obiectele de activitate si \\"Transporturi rutiere de marfuri\\". Firma are un singur camion in dotare si un sofer. Mi s-a ... (vezi toată discuția)
Facturare tva aferenta serviciilor accesorii transportului ilincaaaa ilincaaaa In cazul unei firme din Romania, care in urma unui contract incheiat cu o firma din Olanda, presteaza contracost servicii de depozitare/servicii de manipulare ... (vezi toată discuția)