avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 985 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită Teren neintabulat
Discuție deschisă în Executare silită

Teren neintabulat

Buna ziua daca am casa trecuta doar in registru agricol si e neintabulata iar pamantu de sub ea are alt propietar si e neintabulat.creditorii ma pot exrcuta?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 20:05, 27 Noiembrie 2017
Buna ziua,
Da, PE CASA!
Si daca terenu e neintabulat si nu sunt propietar la teren cum o executa.daca o scoate la vanzare automat propietarul terenului face contestatie.ce se intampla cu terenu propietarului?
Casa o scoate la vanzare?multumesc
Proprietarul terenului nu este afectat de executarea silită a casei, el rămâne pe mai departe proprietar.
Nu poate face contestație proprietarul terenului, deoarece nu este el executat silit, nu terenul lui este scos la licitație, și astfel nu are calitate procesuală.
`
Doar casa poate fi executată silit, după ce mai întâi executorul va cere la cartea funciară intabularea ei pe dvs.
Ultima modificare: Luni, 27 Noiembrie 2017
Dapix, utilizator
Pai da dar casa este construita pe terenul lui.

Alte discuții în legătură

Intabulare fortata Gradmariana_92 Gradmariana_92 Buna dimineata am un teren neintabulat care are alt propietar iar casa neintabulata pot creditori prin executor sa o intabuleze fortat sa o scoata la licitatie ... (vezi toată discuția)
Act de vanzare-cumparare daniells daniells Acum 5 ani am cumparat o casa cu soacramea de la o agentie imobiliara! In pretul casei a fost bagat si un teren arabil de 5000 metri patrati, dupa ce sa facut ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutati-ma!!! - executare imobil neîntabulat construit pe terenul altcuiva Gradmariana_92 Gradmariana_92 Buna daca am doar autorizatie de constructie pe numele meu iar terenul de sub casa are alt propietar si e neintabulat ,daca casa se executa ce se intampla cu ... (vezi toată discuția)