avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Partajul unui apartament decis in sua
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Partajul unui apartament decis in sua

Am divortat in 2006 in sua. Partajul unui spartament de trei camere s-a facut toţ in sua.
Fostul sot nu a contribuit cu nimic la intretinere, imbunatire, taxe, pentru acest spartament in toti acesti ani..
Acum sotia lui vrea apartamentul. Care este procedura legala? ️Este legal in Romania partajul 50/50 facut in sua? Ce trebuie sa fac?
Ultima modificare: Luni, 27 Noiembrie 2017
Liviasanda, utilizator

Alte discuții în legătură

Partaj succesoral dodorel62 dodorel62 Am o casa pe care parintii mei inainte de a muri mi-au facut act de vanzare cumparare cu drept de intretinere pe numele meu si al sotiei . Tata a fost ... (vezi toată discuția)
Apartament proprietate comună, transfer de proprietate în favoarea copiilor după divorț. pot pretinde diminuarea pensiei de întreținere pentru eu mă mut, deci urmează să plătesc chirie? fta1 fta1 Bună ziua. Urmează să divorțăm prin acord comun la notar, cu doi copii minori (2 și 12 ani). Am rămas de acord ca apartamentul, proprietate comună să ... (vezi toată discuția)
Partaj ClaudiaDarius07 ClaudiaDarius07 buna ziua. sunt divorțat de 3 ani di as vrea sa deschid partajul in tribunal deoarece fosta mea soție nu vrea la notar pentru ca nu e de acord să ... (vezi toată discuția)