avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1713 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... Pensia anticipată
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

Pensia anticipată

Bună ziua.Va rog sa imi spuneți dacă pensia anticipată este cu diminuare sau nu si când as putea beneficia de ea.Mentionez ca lucrez din 1.08.1979.Dată nastere:mai---1960,femeie.De asemenea,am lucrat in grupa a II-a de munca ,dar casa de pensii nu o recunoaste,cu toate ca am adus adeverință de la detinatorii legali de arhiva.Am 2,6 ani de grupa.Ce as putea face in acest caz?Va mulțumesc f.frumos.

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata melaniavasilescu melaniavasilescu Sunt nascuta in august 1960, lucrez din noiembrie 1982 pana in prezent, am peste 16 ani grupele de munca. Spuneti-mi va rog cand pot iesi la pensie . Primii ... (vezi toată discuția)
Pensionare melaniavasilescu melaniavasilescu Buna ziua. Sunt nascuta in august 1960, angajata din noiembrie 1982. Am lucrat cu grupe de munca : 3 ani si 9 luni in GR II si 13 ani si 4 luni GR I de munca. ... (vezi toată discuția)
Cand poate beneficia mama de pensie anticipata partiala? ioana_livia ioana_livia buna dimineata. vin cu o nelamurire..mama mea este nascuta in septembrie 1960,are 28 de ani de munca din care 20 de ani de grupa.. intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)