avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Reconstituire dosar inmatriculare auto
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Reconstituire dosar inmatriculare auto

Buna ziua,
Am cumparat un autovehicul de la o persoana fizica, care a cumparat-o la randul sau de la o firma de leasing (am copie dupa factura).
Am apucat sa înscriu masina la taxe si impozite, dar in timp ce pregăteam actele pentru inmatriculare, am pierdut intregul dosar (contract v-c, civ, talon etc.).
Am luat legatura cu vanzatorul in speranta ca ma va ajuta cu recuperarea actelor, si pana acum a fost dispus sa ma ajute.
Va rog sa ma ajutati sa inteleg pașii necesari pentru reconstituirea dosarului.
Am copii dupa aceste documente.
NOTE:
Cartea de identitate a mașinii apare pe numele firmei de leasing.

Multumesc anticipat pentru orice ajutor!
Ultima modificare: Marți, 28 Noiembrie 2017
endiaar, utilizator

Alte discuții în legătură

Vanzari auto pastorcici_raimondo pastorcici_raimondo ce pasi trebuie parcursi pt vanzarea unui automobil proprietate catre o alta persoana? (vezi toată discuția)
Cum aflu daca masina e radiata? IdaTuning IdaTuning Buna ziua, incep prin a spune ca duminica imi voi cumpar o masina din oras de la mine, masina este inscrisa pe galati, persoana care a cumparat masina a ... (vezi toată discuția)
Vinzare-cumparare masina tiberiussly tiberiussly Buna. As dori sa stiu ce acte sint necesare pentru cumpararea unei masini pe persoana fizica de la o persoana juridica,respectiv ce plati trebuie facute cu ... (vezi toată discuția)