avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... daca detin un pistol cu co2 im trebuie permis de port ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

daca detin un pistol cu co2 im trebuie permis de port arma

Buna daca detin un pistol cu co2 im trebuie permis de port arma mentionez,ca pistolul este Replica Baby Desert Eagle CO2 NBB

Alte discuții în legătură

Dosar penal pistol cu bile de cauciuc Valentines Valentines In urma cu ceva timp am achizitionat un pistol cu bile de cauciuc legal inregistrat la politie de la un magazin de arme si moniti,dupa ceva timp am constatat ... (vezi toată discuția)
Transport/detinere arme airsoft aer comprimat (co2) Towelie Towelie Buna ziua, Doresc sa procur o arma de airsoft pe baza de aer comprimat (CO2), cal 6mm BB. Avand in vedere ca legea este destul de neclara in privinta ... (vezi toată discuția)
Arma neletala fara acte de provenienta. cum intru in legalitate? iulianciolan iulianciolan am primit un pistol cu gaxe din Germania, insa nu detin acte de provenienta. doresc sa stiu cum pot proceda pentru a intra in legalitate si ce acte imi trebuie ... (vezi toată discuția)