avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... se poate alege un alt examinator la proba practica?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

se poate alege un alt examinator la proba practica?

Se poate face ceva ..pentru a nu mai da din nou proba cu acelasi examinator care ma picat o data doar pentru ca nu ia plăcut fața mea..spun asta pentru ca elevul dinaintea mea ia murit motorul ia pus frana in trafic examinatorul ..ia tras de volan tot examinatorul...tot examinatorul ia soptit sa aibă grija ca este pe drumul prioritar..si multe altele si nu a facut bine nici mersul înapoi si ia mai spus sa păstreze si distanta ca intra in masini...si la trecut a acumulat doar 10 puncte iar pe mine ma picat...ca am uitat sa las frana de mana..si nu am semnalizat cand am plecat inainte dupa ce am efectuat mersul cu spatele
cică nu cunosc comenzile masinii..ca nu am stiut ce suna in masina era de la frana de mana si eu am crezut ca e de la usa...cand nu am semnalizat mam uitat subtil in oglinda dar el a spus ca nu mam asigurat...dad nu mi se pare corect ..trebuia sa il pice si pe cel dinaintea mea findaca a avut mai multe vreseli ca mine plus ca i spunea semnalizeaza asigurate....si era si camera montata de doua ori ia spus ca nu păstrează distanta intre masina din fata..ceea ce stiu eu se puncteaza cu 9 puncte....plus ca sa suit pe urma examinatorul la volan si nea dus cu suta prin oraș pana la punctul de plecare
Ultima modificare: Marți, 28 Noiembrie 2017
davidddd, utilizator

Alte discuții în legătură

Examen auto picat din cauza unei vârstnice ce a traversat neregulamentar. Alexandra998 Alexandra998 Bună ziua! Aș avea și eu o întrebare. Ieri am susținut examenul auto. Sunt o persoană responsabilă și corectă. Am condus foarte bine, atât eu cât ... (vezi toată discuția)
De ce se pica la traseu în bucurești 75% din elevi (din statisticile ... Paul Amaricai Paul Amaricai De ce se pica la traseu în București 75% din elevi (din statisticile publicate pe internet) Ce este cu școlile din București de au doar un procent de ... (vezi toată discuția)
Contestatie proba practica examen auto categoria b Gligorovici Gligorovici Pot depune contestatie la la examen auto proba practica efectuata azi.dupa 30 min de condus mi-a bifat mai multe greseli ptinte care si ca am depasit ... (vezi toată discuția)