avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Atragerea administratorului cu 30%
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Atragerea administratorului cu 30%

Imi poate lua casa Anaf-ul daca sunt in firma administrator cu 30 % ? Asociatul meu nu a platit taxele la stat pentru o perioada , penalizarile au crescut iar cei de la ANAF au trimis un proces verbal de insolvabilitate.

Alte discuții în legătură

Cai de a contesta penalizarile si dobanda la contributia sociala tuxum tuxum Buna ziua, Am deschis un PFA acum 3 ani, pe norma de venit. Dupa un an (acum doi ani) am trecut pe sistem real. Din prostia mea (pentru ca nu m-am ... (vezi toată discuția)
Unde se plateste o amenda de circulatie primita de o firma? cpatenta cpatenta Buna ziua! Am urmatoarea problema: La firma noastra un sofer a primit o amenda de 4000 lei de la politia circulatie Gorj. Amenda a fost data pe firma, ... (vezi toată discuția)
Societate amenintata cu executarea silita gabyland gabyland Va cer ajutorul in legatura cu o societate de tip S.R.L care din anul 2005 nu mai are activitate, insa aceasta nu a fost suspendata la Reg. Comertului, ... (vezi toată discuția)