avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită PRESCRIPTIE EXECUTARE SILITA
Discuție deschisă în Executare silită

PRESCRIPTIE EXECUTARE SILITA

Buna ziua.
As dori o parere referitor la urmatoarea situatie:
Ca persoana fizica sunt fidejusor pentru o societate,pentru o linie de credit.
Societatea este in insolventa incepand cu 19.04.2011,ultima plata catre banca fiind undeva in februarie 2011.
Insolventa este inca pe rol nu a afost definitivata.
La inceputul anului 2016 am primit o notificare din partea unei societati de recuperare credite sa achit suma datorata de catre societate bancii si mi s-a pus poprire pe venituri.
Am facut contestare la executare invocand termenul de prescriptie.
Deja suntem la al patru-lea termen de amanare,acum fiind chemat si lichidatorul societatii in instanta.
Va rog sa-mi spuneti ce considerati,pentru mine ca persoana fizica s-a prescris termenul sau este inca in vigoare pana se termina insolventa societatii?
Eu consider ca se putea incepe executarea asupra mea imediat ce societatea nu si-a mai achitat ratele si nu are legatura cu insolventa sau??
Multumesc frumos pentru raspunsuri.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Noiembrie 2017
victoria9, utilizator

Alte discuții în legătură

Executare silita fidejusor simona_tanase282002 simona_tanase282002 O societate X a contractat o linie de credit, avand ca fidejusor o pers fizica Y. Societatea a intrat in insolventa , insa prin planul de reorganizare ... (vezi toată discuția)
Prescriptia unei datorii la banca ContSters200802 ContSters200802 Am avut o societate care a angajat o linie de credit, intre timp societatea a intrat in procedura de faliment, apoi lichidare. Societatea in acest moment este ... (vezi toată discuția)
Executare silita fidejusor uracort uracort Am fost administratorul unei firme ce a fost radiata in urma intrarii acesteia in faliment ca urmare a incapacitatii de plata. In timpul functionarii firmei am ... (vezi toată discuția)