avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie de cazarmament retroactiv
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie de cazarmament retroactiv

intrbarea mea este urmatoarea: avem un copil cu probleme integrat in invatamint normal clasa a doua,din clasa a I-a am primit indemnizatia de cazarmament ,pentru ca atunci am aflat de existenta acestei indemnizatii,intrebarea este :pentru anii de gradinita si de clasa pregatitoare avem dreptul retroactiv sa primim acesti bani?

Alte discuții în legătură

Impartirea copiilor din doua clase pe criterii ce tin de dreptul la sanatate andreya_dj andreya_dj Buns seara. Avem o problema intr-o clasa care e formata de anul trecut. suntem in clasa 1 si ne-au venit colegi noi in clasa..(copii care nu au frecventat 1 ... (vezi toată discuția)
Bursa medicală la copiii cu handicap Gabi968 Gabi968 Sunt asistent maternal și am in plasament un băiat de 6 ani și 8 luni cu autism,epilepsie și ADHD și este înscris la grădiniță în cadrul unei școli ... (vezi toată discuția)
Alocatia de nevoi personale, 150lei/luna, a elevilor cu ces(cerinte ... Drim Drim Alocatia de nevoi personale, 150lei/luna, a elevilor cu CES(cerinte educationale speciale - certificat de orientare școlară) Pe lângă alocațiile de hrana ... (vezi toată discuția)