avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... relatie contractuala TELEKOM
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

relatie contractuala TELEKOM

Buna ziua! Am urmatoarea speta, sunt abonat Telekom, in data de 06.12.2017, relatia mea contractuala cu respectivul operator de telefonie inceteaza, deoarce contractual dintre cele doua parti a ajuns la final. Astazi, am sunat la relatii client Telekom dorind sa informez operatorul de telefonie ca nu mai vreau sa continui nici un fel de relatie contractuala cu ei. Raspunsul acestora a fost ca eu trebuie sa depun o cerere impreuna cu o copie a cartii de identitate si ca voi fi nevoit ca sa mai astept inca 30 de zile pana se va stinge orice efect cu privire la contractual mai sus mentionat. Intrebarea mea este urmatoare: este normal ca eu, ca si fost abonat care si-a respectat partea contractuala, sa fiu obligat de catre Telekom sa mai utilizez inca 30 de zile, serviciile acestui operator atat timp cat eu nu mai doresc acest lucru?
Cel mai recent răspuns: Mihail Cazacioc , Consilier juridic 13:08, 2 Decembrie 2017
Cred ca trebuia sa faceti cererea aceea insotita de copie act identitate, inainte cu 30 zile de incetarea contractului.Cred de asemenea, ca au solicitat acel termen, avand in vedere ca perioada de utilizare a telefonului pana la 06.12.2017, va fi facturata ulterior acestei date, astfel ca atunci cand incetati contractul sa fiti pe 0

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telekom (internet fix si tv) Alex379 Alex379 Buna ziua! Am semnat un contract cu Telekom, care cuprinde pachetul de servicii Internet fix si Televiziune. Vreau sa reziliez contractul inainte de ... (vezi toată discuția)
Rezilire contract telekom mihaiddx mihaiddx In luna Septembrie 2019 am primit o motificare de la telekom ca abonamentele se vor scumpi. Daca nu sunt de acord cu cresterea pretului sa fac cerere de ... (vezi toată discuția)
Legalitate preaviz contract servicii- titular decedat tatal meu ... MAYA2 MAYA2 Legalitate preaviz contract servicii- titular decedat. Tatal meu a detinut un contract de telefonie fixa Telekom, preluat ulterior, in 2021, de Orange. ... (vezi toată discuția)