avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensia de urmas
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensia de urmas

Care este termenul legal de solutionare al unui dosar de pensie, la Casa de pensii a M.A.I, adica in cat timp persoana care a primit decizia de pensie de urmas trebuie sa primeasca si banii stabiliti prin aceasta decizie? Mentionez ca a fost sistata pensia pentru limita de varsta din momentul primirii deciziei pentru pensia de urmas.

Alte discuții în legătură

Privata de pensie timp de 27 de ani Adrian74 Adrian74 Numele meu este Barceri D. Elena, am 87 ani, locuies in comuna Simian Judetul Mehedinti si iata o scurta cronologie a jafului sistematic practicat in potriva ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas blocata la inscriere la master gugurita01 gugurita01 Buna ziua! Fiica mea a primit pensie de urmas MIRA dupa decesul tatalui pana la inscrierea la master. In momentul in care am trimis documentele obisnuite ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas mai Lemg Lemg Buna seara...situatia este urmatoarea:-cumnata mea are handicap gradul 1 oligofrenie 3.Asa s-a nasut cu acest handicap.Tatal ei pessionar MAI cu o pensie de ... (vezi toată discuția)