avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare CIM fara actualizare salariu minim
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare CIM fara actualizare salariu minim

O salariata se intoarce din CCC, iar dupa o saptamana isi inceteaza contractul de munca cf. art. 55(b). S-a opertat si transmis in ReviSal incetarea suspendarii si incetarea contractului de munca, fara a opera si modificarea salariului minim pe economie la 1450lei (la data intrarii in vigoare a salariului minim pe economie salariata se afla in CCC). Se mai poate opera modificarea salariului minim, dupa transmiterea incetarii?
Cel mai recent răspuns: musetel , utilizator 12:51, 7 Decembrie 2017
Se mai poate face corectie in REVISAL.
Pasi:
- anulare incetare c.i.m.
- modificare salariu
- incetare c.i.m.
- generare fisier si transmis la ITM.
Buna ziua,
Va multumesc pentru raspunsul dumneavoastra. Am procedat asa cum ati recomandat!
Va doresc o zi minunata!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim suspendat (cfp cu acordul partilor): incetare suspendare si apoi modificare salariu brut mirela1984 mirela1984 buna seara! pt un contract de munca suspendat pana la 28.02.2015(sambata), cand se face transmiterea in Revisal pt incetarea suspendarii? dar pt modificarea ... (vezi toată discuția)
Incetare suspendare contract plus mobile plus mobile Buna ziua, am suspendat un contract din data de 01.02.2012-16.03.2012, cum se face pentru ca acest contract sa fie activ deoarece el apare tot ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, daca in data de 14.09.2020 inceteaza suspendarea cim ... LarisaMT LarisaMT Buna ziua, Daca in data de 14.09.2020 inceteaza suspendarea CIM a unei angajate din CCC, iar salariul ei este minimul pe economie si doreste si trecerea la ... (vezi toată discuția)