avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificare salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificare salariu

Buna ziua,
Se poate modifica CIM-ul cu act aditional de marire salariu incepand cu 01 ianuarie 2018, chiar daca bugetul pe anul 2018 nu este inca aprobat. Mentionez ca modificarile salariale sunt sa corecteze noile prevederi legislative (respectiv trecerea in sarcina angajatului a contributiilor), astfel ca , modificarea salriilor nu va modifica bugetul per total.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:48, 8 Decembrie 2017
Se poate modifia c.i.m. prin act aditional de marire a salariului incepand cu 01 ianuarie 2018, chiar daca bugetul pe anul 2018 nu este inca aprobat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care va fi data - acte de modificare salarii /01.01.2018 + inregistrare in revisal ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! In cadrul unei sedinte s-au discutat toate modificarile salariale ce vor interveni in anul 2018 ..... Referentul de la Resurse Umane va ... (vezi toată discuția)
Intrebare Vioreld Vioreld salutare. am un salariat cu norma intreaga a carui contract expira pe 15.10. Angajatorul vrea sa-i facem contract pe perioada nedeterminata, dar cu contract ... (vezi toată discuția)
Modificare ccm( negocieri salariale) Johnny.1918 Johnny.1918 Ccm s-a modificat la 01.01.2018, acum se duc negocieri salariale prin care se solicita marirea salariului si alte revendicari, toate ar fi trebuit sa intre in ... (vezi toată discuția)