avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Impozit Romania
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Impozit Romania

Buna ziua! Am cetatenie dubla (Roman-maghiar). Deja de 8ani lucrez ca educatoare in Ungaria, am si domiciliu stabil aici, impozitele sí toate taxele obligatorii platesc aici. Dar am pastrat sí cetatenia romana. Cartea mea de identitate este facuta pe adresa parintii mei. Intrebarea mea este, daca cineva ma poate ajuta, am oare orce fel de obligatie în legatura cu impozit în Romania? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Renuntare la domiciliul din romania dobraymonika dobraymonika Buna ziua! Am dubla cetatenie romano-maghiara si m-am mutat in Ungaria, am vrut sa-mi fac cartea de identitate maghiara, dar vor sa renunt la domiciliul din ... (vezi toată discuția)
Cetatenii romani minori cu dubla cetatenie (romano-maghiara) trebuie ... selesdacian selesdacian Cetatenii romani minori cu dubla cetatenie(romano-maghiara)trebuie sa indeplineasca conditiile de iesire din Romania prevazute de Legea 248/2005 ? IN SPETA: ... (vezi toată discuția)
Inregistrare casatorie din ungaria in romania kzsi77 kzsi77 Inregistrare casatorie din Ungaria in Romania Doresc sa va intreb de ce acte am nevoie sa inregistrez casatoria din Ungaria in Romania? Mentionez ca eu am ... (vezi toată discuția)