avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1111 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Nu am certificatul de inmatriculare al masinii si ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Nu am certificatul de inmatriculare al masinii si mi-au fost retinute numerele de inmatriculare

Buna seara. Acum 2 zile am fost oprit in trafic si mi au fost retinute numerele de inmatriculare ale masini ptr ca nu am avut RCA valabil. Masina este inmatriculata de Anglia. Nu am certificatul de inmatriculare al masini...si mi au dat 475 de lei amenda...pe dovada cu care pot ridica numerele de inmatriculare este scris numele meu...oare daca imi fac RCA VALABIL o sa mi mai ceara certificatul de inmatriculare al masini cand ma duc sa ridic numerele??
Ultima modificare: Vineri, 8 Decembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Gheorghe Florin , Consilier juridic 11:21, 9 Decembrie 2017
Daca in PV este consemnat lipsa RCA,atunci numerele de inmatriculare vor fi restituite cand faceti dovada ca detineti incheiata asigurare RCA
Am facut deja asigurare valabila. Dar nu stiu daca o sa mi mai ceara certificatul de inmatriculare al masini pe care nu il am, si da..in PV este mentionat RCA-ul
Încercați cu rca valabil. Dacă va cere certificatul vedeți atunci cum veti rezolva situația.
Vedeți si la vama cum procedati... daca va cere certificatul.
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Decembrie 2017
Gheorghe Florin, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat remesiana remesiana in urma cu 4 luni mi-a fost suspendat permisul de conducere deoarece am condus o masina cu numere de anglia,fara rca.agentul mi-a retinut permisul si mi-a ... (vezi toată discuția)
Temei excludere despagubire pentru rca expirat pagubit. adiardelean77 adiardelean77 Masina mea cu rca expirat a fost avariata de o masina cu rca valabil, in timp ce circulam pe un drum public. Vinovat este soferul cu rca valabil, conform ... (vezi toată discuția)
Talon + placute de inmatriculare retinute Dexter11 Dexter11 Buna ziua. Am si eu o problema in legatura cu [b]Talonul[/b] si [b]Placutele de inmatriculare[/b] a unei masini inmatriculate in [b]Anglia[/b]. Deci, ... (vezi toată discuția)