avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1154 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Numele de familie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Numele de familie

Bună dimineața! In urma cu 8 ani, m-am căsătorit civil cu soțul, tatal copiilor! Dp căsătorie am rămas fiecare cu numele nostru. Acum as vrea sa iau numele soțului. Ma pot adresa doar primariei unde avem reședința ( stam la sat) sau ma pot duce si la primaria județului? Si trebuie sa schimb si certificatele de nastere ale copiilor? Ei poarta numele tatalui iar la părinți figuram noi fiecare cu numele noastre! Iar la alocație, eu fiind titularul. Si la masina personală l fel. In mare parte am citit procedura dar nu stiu dacă trebuie sa imi schimb toate actele! Si cam cat ar fi durata si costul final? Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Schimbare de nume hedonia hedonia Buna ziua, as dori sa ma ajutati intr-o problema. Este vorba de procedura de schimbare de nume a tatalui meu. Am cerut recent pentru el un certificat de ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui de familie Sonnelion Sonnelion Buna ziua As dori sa va intreb cum se poate schimba numele de familie, care sunt pasii pe care trebuie sa-i fac, daca ma costa ceva si cat. Va multumesc (vezi toată discuția)
Buna seara! am divortat la sfarsitul lui martie 2020. am ramas ... Balint Constantina Balint Constantina Buna seara! Am divortat la sfarsitul lui martie 2020. Am ramas cu numele de familie al sotului. As vrea sa revin la numele de fata. Va rog sa ma ajutati cu ... (vezi toată discuția)