avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Refinantare credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Refinantare credit

Cineva doreste sa refinanteze un credit de nevoi cu ipoteca pe o perioada mai mare de 5 ani.
Conform reglementarilor BNR singurele credite care se pot refinanta pe o perioada mai mare de 5 ani sunt cele acordate inainte de 2011.
Intrebare:
Credit contractat in 2007 de la Volsbank, in 2013 banca a fost preluata de BT, clientul a optat pentru transformarea creditului in lei(in adresa emisa de BT apare cuvantul novatie),poate beneficia clientul de refinantare cu perioada mai mare de 5 ani avand in vedre ca obligatia izvoraste din contractul emis in 2007?


Alte discuții în legătură

Cesiune creanta neinscrisa in cartea funciara teisoara teisoara Buna ziua, > > > ma aflu in urmatoarea situatie: -in 2007 am contractat uncredit de nevoi > personale cu garantie imibiliara la ABN Romania ... (vezi toată discuția)
Refinantarea creditului societatii Adiroj Adiroj Buna ziua, In ce conditii se poate refinanta un credit luat pe persoana juridica (SRL), garantat cu imobilul proprietatea administratorului unic, printr-un ... (vezi toată discuția)
Radiere ipoteca Eremia69 Eremia69 Buna ziua. Am avut un credit cu ipoteca imobiliara prin anul 1998 la banca Unirea, pe care l-am achitat dar nu am radiat ipoteca la cadastru. Cum pot radia ... (vezi toată discuția)