avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Taxa ecarisaj platita de doua ori.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Taxa ecarisaj platita de doua ori.

Buna ziua.Va rog sa i-mi spuneti daca este legal sa platim aceeasi taxa de doua ori.Adica odata cu plata taxelor locale si a doua prin asociatia de proprietari din care facem parte.Ma refer aici la taxa de ecarisaj.Din cate stiu asociatiile de proprietari sunt organizatii non profit. Va multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 10 Decembrie 2017
asteryx67, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 13:01, 11 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Intrebaea o adresati as. prop. din care faceti parte, acolo se stie cel mai bine despre ce este vorba.
Probabil s-a reclamat de catre unii proprietari faptul ca pe langa blocul dvs. sunt multi caini fara stapan si poate sunt periculosi, mai ales pentru copii si persoane in varsta.
Din nou zic, probabil s-a discutat in com. ex. care a dispus chemarea unei firme de ecarisaj, care si-a facut treaba, dar a emis si o factura asociatiei.
Aici, pe forum, chiar nu suntem in masura sa va raspundem.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iz de fals in administrare - energie termica Tonyde Tonyde Buna ziua. Pe scurt: Administratia are un intelegere cu firma de repartizare a costurilor la caldura. Am primit de la firma respectiva un document, ... (vezi toată discuția)
Executare silita migota migota Cum poate fi executata silit o Asociatie de Proprietari ? Asociatia are cont la banca pt fondul de reparatii (vezi toată discuția)
Caine comunitar in fata blocului cerulsenin cerulsenin Buna ziua, Daca se poate, va rog sa imi raspundeti la o intrebare. Ce poate face un chirias in cazul in care nu este acord cu catelul din fata blocului, ... (vezi toată discuția)