avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... banca pentru locuinte
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

banca pentru locuinte

In anul 2012 an incheiat cu BCR un contract de economisire-creditare , banca pentru locuinte, BPL, timp de 5 ani .Anul acesta , la expirarea contractului, incetare de drept, am vrut sa scot banii+ prima de stat de 250 euro pe an. Am constatat ca nu era virata prima de stat pe ultimii 3 ani. Banca a zis ca nu mi poate da, ca este in proces cu curtea de conturi si ca statul nu a mai virat prima de stat, ca nu e vina bancii. Ce pot face in aceasta situatie?Este banca obligata sa imi dea banii? Sa ma adresez Protectiei Consumatorului? Ba mai mult m-a pus sa semnez o conventie de reziliere. ca sunt de acord sa incasez suma fara prima de stat.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Decembrie 2017
laurentiuu, utilizator
Cel mai recent răspuns: radulucian 22 , utilizator 20:47, 28 Mai 2020
ma aflu in situatie similara si sunt interesat de raspuns la aceleasi intrebari
Mai usor cu raspunsurile ca nu le putem citi!! Iti dai seama cui ne adresam noi?
Buna seara!
[ link extern ]

[ link extern ]

Din informatiile oferite in spatiul public de catre BCR permiteti-mi sa concluzionez ca problema dvs este de fapt una colectiva a carei rezolvare nu include sesizarea Protectiei Consumatorului.
Nu va ramane altceva de facut decat sa asteptati rezolvarea problemelor litigioase intre institutii. BCR are tot interesul sa lupte in instanta pentru deblocarea acestui program de economisire creditare. Sa urmarim si progresul, procesul legislativ asteptat, legislatia care va trebui reglementata.
In esenta, acest program este benefic pentru beneficiari, doar ca este imprevizibila colaborarea cu statul.
Cititi contractul apoi comentati!!!!
Ma aflu in aceeasi situatie, Am de recuperat banii din fondurile pe 2015. Oricum smecheri BPL, cum eu am incheiat contract cu ei dar e o terta parte care trebuie sa-mi dea banii. Am o curiozitate: eu daca intarzii cu o zi plata unui credit, banca incepe sa ma penalizeze. Statul sau BPL de ce nu platesc penalizari pentru bani care intarzie sa apara de 4 ani de zile ? cum pot si trasi la raspundere ? Multumesc anticipat pentru sutele de raspunsuri care vor inunda acest canal cum inunda prima ploaie de primavara cartierul tineretului

Alte discuții în legătură

Cum trebuie sa procedez ca sa recuperez prima de stat ce mi se cuvenea conform contractului cu banca pentru locuinte Dragnea Ioan Dragnea Ioan Buna ziua domnilor Ma numesc DRAGNEA IOAN, cu domiciliul in Bucuresti, sectorul 2, str.Glimka nr.7, sc.C, apart. 23, ... (vezi toată discuția)
In anul 2012 an incheiat cu bcr un contract de economisire-creditare ... bulzanv bulzanv In anul 2012 an incheiat cu BCR un contract de economisire-creditare , banca pentru locuinte, BPL, timp de 5 ani .Anul acesta , la expirarea contractului, ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie sa procedez ca sa recuperez prima de stat ce mi se cuvenea conform contractului cu banca pentru locuinte Dragnea Ioan Dragnea Ioan Buna ziua domnilor Ma numesc DRAGNEA IOAN, cu domiciliul in Bucuresti, sectorul 2, str.Glimka nr.7, sc.C, apart. 23, tel 0743507711 Ma adresez Dstra cu ... (vezi toată discuția)