avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Inregistrare VIES
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Inregistrare VIES

Imi puteti spune in cat timp imi va fi inregistrata firma in VIES dupa depunerea declaratiei la ANAF?

Iar mai exact inregistrarea in VIES inseamna neplata TVA-ului cand achizitionez produse din UE? De asemenea daca vand produse in UE unor persoane fizice va trebui sa platesc TVA-ul aferent tarii rezidente a clientului(persoanei fizice)?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Pfa neplatitor tva - facturare servicii intracomunitare catre persoane fizice LTO LTO Buna ziua, Va rog din suflet sa ma ajutati cu aceasta speta. Sunt PFA neplatitor de TVA, cod CAEN 8552 - Invatamant in domeniul cultural (limbi straine, ... (vezi toată discuția)
Plata tva pentru achizitii intracomunitare oanals oanals O microintreprindere achizitioneaza din UE materii prime care intra in procesul de productie in Romania, prin subcontractori. Ulterior, produsele obtinute sunt ... (vezi toată discuția)
Neplatitor de tva inregistrat in roi cu scopuri de tva CristiSt CristiSt Buna ziua, am urmatoarea situatia. Am infiintat o firma noua care nu este platitoare de tva in scopul achizitiei intercomunitare. Am facut o achizitie de 8300 ... (vezi toată discuția)