avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită Executarea silita are temei legal?
Discuție deschisă în Executare silită

Executarea silita are temei legal?

Va rog sa opinati la urmatoarea speta: o societate comerciala contracteaza o linie de credit de la o banca, ramburseaza 3/4 din credit, apoi societatea intra in insolventa si intr-un final e rediata. Administratorul e fidejusor la contractul de credit. In baza unei hotarari judecatoresti obtinute impotriva societatii (care acum e radiata) in urma cu aprox 5 ani, i se poate acum institui poprire pe veniturile salariale ale fostului administrator(fidejusor)? In sensul ca nu a existat si nu exista hotarare judecatoreasca obtinuta de catre firma de recuperare impotriva fostului administrator. Multumesc mult!

Alte discuții în legătură

termene popriri lunga lunga Buna seara, am o poprire pe contul personal inca din anul 2010,de la o banca, unde societatea la care am detinut actiuni avea contractată o linie de credit, ... (vezi toată discuția)
Termen prescriptie garantie personala bilet la ordin avalizat Flo_pana Flo_pana In 2006 am avalizat doua bilete la ordin cu mentiunea \\"fara protest\\" constituind o garantie personala pentru o societate comerciala la care eram ... (vezi toată discuția)
Insolventa la cererea debitorului razvan_craiova razvan_craiova Buna ziua, Se poate introduce cerre de insolventa de catre debitor? Avem o linie de credit pe firma, iar banca ne-a anuntat ca nu o mai putem prelungi si va ... (vezi toată discuția)