avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1413 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cheltuieli deductibile pers. fizica cu venituri in ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cheltuieli deductibile pers. fizica cu venituri in strainatate

Ca persoana fizica, realizez venituri din strainatete (Freelancer, AdSense) si vreau sa deduc spre exemplu cheltuielile deductibile cu gazduirea site-urilor care produc venituri. Pot face asta ca persoana fizica sau e nevoie sa fiu PFA? intreb pentru ca teoretic pot completa rubrica corespunzatoare in formularul 201. .. ma gandesc ca functioneaza ca la chirii, unde se pot deduce unele cheltuieli gen intretinere, si persoana nu este inregistrata sub forma juridica.

Alte discuții în legătură

Infiintare offshore pentru venituri din afara tarii Marius1995 Marius1995 Salutare, Desfasor diverse activitati pe Internet. Am plecat de la sume mici si am reusit in cativa ani, reinvestind toti banii castigati sa ajung la sume ... (vezi toată discuția)
Venituri ca persoana fizica (nu pfa) R()bert R()bert Buna ziua, Incerc sa fac o simulare si am nevoie de putin ajutor. O persoana fizica poate lucra printr-o platforma de genul freelancer si poate incasa ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit elenadenisa elenadenisa Buna ziua! Am si eu o intrebare, daca nu deranjez. Eu lucrez, din cand in cand, ca freelancer, pentru persoane din afara tarii, desfasurand o activitate ... (vezi toată discuția)