avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Primesc indemnizatie?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Primesc indemnizatie?

Sunt insarcinata in 8 luni. Am avut doua joburi. Un job la care lucrez din noiembrie 2015 pana in prezent si un job la care am lucrat din februarie 2017- pana in octombrie 2017.(la acest job mi-am dat demisia).
As dorii sa stiu daca la indemnizatie se calculeaza si cele 8 luni lucreate la jobul la care mi-am dat demisia. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Annamaria0111 , utilizator 23:24, 18 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da. Nu are relevanță modalitatea cum a încetat CIM.
Cineva care lucreaza la primarie mi-a spus ca o sa primesc indemnizatie doar de la locul de munca la care lucrez de doi ani si ca de la locul de munca de la care mi-am dat demisia nu se calculeaza nici un venit pentru ca am cotizat doar 8 luni si trebuia minim 12 luni pentru a se putea calcula un venit si de acolo. Adica in cateva cuvinte cele 8 luni lucrate la jobul de mi-am dat demisia sunt nule, nu se ia in calcul nici un venit de acolo.
Stiu ca nu intru in concediu de crestere copil de unde mi-am dat demisia si o sa intru de la jobul actual, dar macar sa se faca o medie si a celor 8 luni in care am fost salariata si am platit toate contributiile la stat. Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 17 Decembrie 2017
Annamaria0111, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Care este data prezumata a nasterii ?
Intre 16 si 26 ianuarie 2018.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vi se va lua in calcul toate veniturile nete realizate in cele 12 luni eligibile pentru CCC din perioada februarie 2016 - ianuarie 2018

Alte discuții în legătură

Primesc indemnizatie? Annamaria0111 Annamaria0111 Sunt insarcinata in 8 luni. Am avut doua joburi. Un job la care lucrez din noiembrie 2015 pana in prezent si un job la care am lucrat din februarie 2017- pana ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! - indemnizație creștere copil petana12 petana12 Sunt insarcinata, a fost o sarcina surpriza, iar de la inceputul lunii septembrie mi-am dat demisia de la firma la care lucrez, mentionez ca lucrez din ... (vezi toată discuția)
Sunt eligibila pentru indemnizatie ccc daca mi-am dat demisia inainte de a naste? irinaghi irinaghi Buna ziua, daca am lucrat cu CIM in mod constant in ultimii ani, dar imi dau demisia cu doua luni inainte de a naste, mai sunt eligibila pentru indemnizatie ... (vezi toată discuția)