avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Permis de sedere pe temen lung si permanent
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Permis de sedere pe temen lung si permanent

Buna ziua , va rog frumos sa mi spuneti ce diferenta este dintre permisul de sedere pe termen lung si permisul permanent
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Decembrie 2017
MedAgh, utilizator
Cel mai recent răspuns: MedAgh , utilizator 19:00, 23 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Permisul de şedere pe termen lung are o valabilitate de 10 ani în cazul în care sunteţi membru de familie al unui cetăţean român şi de 5 ani dacă aveţi reglementată şederea în România pentru celelalte scopuri prevăzute de lege.
[ link extern ]

multumesc mult , eu am permis de sedere temporara de 5 ani membru cetatean roman , nu e permis pe termen lung?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este permis de sedere pe termen lung.
multumesc multttttttttttttttttttttttttttttt

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cetatean non ue ms_0109 ms_0109 Un cetatean turc vrea sa infiinteze o companie in Ro si sa obtina permis de sedere permanenta.Cum procedeaza;acte necesare pentru infiinarea companiei ,acte ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere permanent ca membru de familie a unui cetatean roman kiki_mihailescu kiki_mihailescu Buna ziua! As dori sa ma ajutat putin cu o problema cu care m-am confruntat inainte de a calatori in scop turistic in Paris, Franta. Sunt cetateana cubaneza cu ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere in ro pentru cetateni turci marinelacotta marinelacotta Am rugamintea daca imi puteti spune care sunt actele necesare pentru obtinerea permisului de sedere in Romania pentru niste cetateni turci care detin viza tip ... (vezi toată discuția)