avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Restituire taxa timbru mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Restituire taxa timbru mediu

Pentru cei care au depus în instanță și au obținut prin hotărâre judecătorească restituirea taxei de timbru de mediu, este aceeași procedura, adică se depune cerere pentru restituire? Se restituie și taxele judiciare? (cheltuieli avocat, taxa timbru judiciar etc.). Mulțumesc!
Ultima modificare: Vineri, 29 Decembrie 2017
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Miine se incheie procesul si avocatul nu vrea sa vina!!!m-a anuntat azi.cum fac mieluu mieluu miine avem incheierea procesului in felul urmator.aveam termen,dar am facut mediere si miine ne prezentam ambele parti sa incheiem. cind a auzit azi ... (vezi toată discuția)
restituirea taxei judiciare de timbru stancu  georgeta stancu georgeta Speta cu obiect partaj succesoral.Tranzactie judiciara care urmeaza sa fie depusa la primul termen de judecata.Intrebari: 1. Cand se depune ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare, recuperare cheltuieli flaviamihaela flaviamihaela Buna ziua, am avut proces cu o firma de recuperare am facut contestatie la executare, invocand prescriptia si am castigat, am avut avocat evident. Am facut ... (vezi toată discuția)