avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... cum procedez în acest caz: căsătorie cu cetățean ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

cum procedez în acest caz: căsătorie cu cetățean moldovean

eu cetatean roman vreau sa ma casatoresc cu cetateanca din Republica Moldova si sa locuim impreuna pe teritoriul Romaniei ,mentionez ca ea a depus dosarul in Romania pentru obtinerea cetateniei si dorim ca pana la solutionarea dosarului sa ne casatorim ...de ce documente avem nevoie si cum sa procedam pentru a fii impreuna ca sot si sotie si care sunt pasii de urmat ca totul sa fie legal va rog frumos sa ma ajutati,va multumesc

Alte discuții în legătură

Casatorie cetatean moldovean cu cetatean roman Alesika Alesika Salut! sunt cetateanca Republicii Moldova si vreau sa-mi inregistrez casatoria cu prietenul meu-cetatean roman pe teritoriul Romaniei. De ce acte am nevoie eu? (vezi toată discuția)
Obtinerea cetateniei romane Clipele Clipele Sunt casatorit cu o cetateanca din Republica Moldova si dorim sa locuim in Romania. Cum se poate obtine un permis de sedere deoarece isi urmeaza sotul ? Cum ... (vezi toată discuția)
Casatoria unui cetatean moldovean cu un cetatean roman valyd valyd buna ziua, va rog frumos sa-mi dati un sfat si ajutati-ma. eu sunt moldoveanca, locuiesc in republica moldova, am un copil de 5 anisori care este trecut pe ... (vezi toată discuția)