avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Insolventa

Societatea (asociatie)fara resurse financiare si fara patrimoniu ininsoventa.Cine plateste administratorul special si contabilul in conditiile in care nici asociatii nu au resurse.Unitatea este in insolventa solicitata de singurul creditorANAF,desi la momentul declansarii procedurii pe rolul instantei exista un proces in care unitatea sustine ca ANAF are datorii catre unitate.Ce e de facut?

Alte discuții în legătură

Datorie la anaf notafraiddd notafraiddd Datorie la ANAF Buna, in 2008 am infintat o firma impreuna cu sotul meu si inca un asociat. Toti aveam functia de administrator. Eu si sotul meu nu ne-am ... (vezi toată discuția)
Mandat expirat ksimona ksimona Daca mi-a expirat mandatul de administrator, la o luna de la intrarea societatii in insolventa, va rog sa imi spuneti daca in Legea 85 exista prevederi care sa ... (vezi toată discuția)
Insolventa -filiala fundatie alexandru_dinu69 alexandru_dinu69 [b][i]Buna ziua. Va rog sa ma ajutati . Sunt administrator al unei activitati economice desfasurate in cadrul filialei unei fundatii. Filiala are datorii in ... (vezi toată discuția)