avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa auto

Buna seara. Fiul meu a platit taxa auto in 2008. In prezent, nu mai domiciliaza in Romania. Autoturismul nu mai este pe numele sau, vanzandu-l. Actualul proprietar vrea sa-l ajute in eventualitatea recuperarii taxei respective. Din pacate, chitanta respectiva nu mai exista. Ce ar putea face in vederea recuperarii acestei taxe? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Problema restituire bani taxa auto Razvan_Dumitrica Razvan_Dumitrica Salut, Aveti idee cum/daca mai pot recupera banii pe taxa auto daca masina a fost vanduta? Situatia mai exact este urmatoarea: Masina a fost ... (vezi toată discuția)
Taxa de prima imatriculare MIOARA GHERGHICEANU MIOARA GHERGHICEANU Buna ziua,as dori daca puteti sa ma lamuriti si pe mine cu aceasta taxa de prima imatriculare,am citit textul de lege dar nu inteleg,nu se regaseste ceea ce ma ... (vezi toată discuția)
Pot sa recuperez taxa de poluare? dacidaci dacidaci Buna seara Am achizitionat in 26.07.2008 un Iveco din Germania si in data de 24.09.2008 am achitat taxa de poluare in valoare de 5.294,00 ron la Adm. sct. 4. ... (vezi toată discuția)