avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Sanctiune tahograf
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Sanctiune tahograf

Buna ziua .Pe data de 25 decembrie 2017 am fost sanctionat cu 4001 euro la control de tachograf in spania. Amenda consta an manipulare tahograf .Tahograful avea revizia valabila toate sigiliile intacte ,problema gasita de inspector era ca limitatoru de viteza depasea 0,4% masuratorile facute la reviziea tahografului nu erau corecte atelierul a gresit si eu a trebuit sa platesc. Putem da in judecata atelierul respectiv. Cum si care este procedura multumesc

Alte discuții în legătură

Amenda rar sofer profesionist zdb zdb buna daca un sofer profesionist (angajat cu forme legale la o firma pt transport personal) primeste o [b]amenda rar pt depasirea orelor de ... (vezi toată discuția)
Transport echipamente de munca proprii cu tractor agricol+trailer -autorizare gabibotea gabibotea Daca societatea detine un tractor agricol+trailer, care este inscris in circulatie , pentru efectuarea transportului de utilaje proprii intre 2 judete pe ... (vezi toată discuția)
Amenda diagrama tahograf gheo70 gheo70 Buna ziua! In urma cu putin timp am fost sanctionat contraventional cu amenda de Politia Rutiera ,fapta fiind prevazuta de OG 37/2007, art 8/1/25 si ... (vezi toată discuția)