avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1197 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA 2018 avantaje/dezavantaje
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA 2018 avantaje/dezavantaje

Buna ziua , contabila mi-a spus ca nu o sa simt diferenta la PFA anul acesta fata de cum era anul trecut .Vreau sa ma asigur ca sa stiu daca cresc preturile serviciilor .Am PFA CURSURI la un venit lunar de 5400 lei cum raman in avantaj sau dezavantaj fata de anul trecut ? un calcul se poate ? Multumesc

Alte discuții în legătură

Sugerare pfa FunnyGhost FunnyGhost Buna ziua, De curand seful de la munca mi-a spus ca daca vreau in continuare mariri de salariu sa imi fac PFA pentru ca in cartea de munca am trecut salariu ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa webdesign informatii ionutz_andrei ionutz_andrei Buna. As dori sa infiintez un pfa pe webdesign si ma intereseaza cateva informatii. Precizez ca am diploma necesara care sa ateste ca pot oferi acest ... (vezi toată discuția)
Avantajele infiintarii pfa alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Buna ziua, Sunt la inceput de drum si nu stiu ce ar fi mai bine pentru mine. Am fost angajata pana in luna August acestui an dar din pacate postul meu s-a ... (vezi toată discuția)