avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Avantaje tichete de masa?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Avantaje tichete de masa?

Este avantajoasa acordarea de tichete de masa la un SRL, microintreprindere, in care singurii angajati sunt cei doi asociati? Rationamentul meu este ca impozitul pe dividende este mai mic decat cel platit pe tichetele de masa (avand in vedere ca dividendele din pacate probabil nu vor depasi pragul de 12 salarii medii, ca sa trebuiasca platit suplimentar si CASS pe ele). Imi scapa ceva? Ma poate ajuta cineva cu un calcul comparativ? Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 9 Ianuarie 2018
Andreea_81, utilizator

Alte discuții în legătură

Calculator impozit microintreprindere cu un singur angajat marius1975_2 marius1975_2 Buna ziua, De cativa ani prestez servicii IT pentru o firma UE ca PFA. Din 2016 m-am gandit sa functionez ca o microintreprindere. Din pacate, nu am gasit ... (vezi toată discuția)
Pfa sau srl mihai_dmc mihai_dmc Buna ziua, Am deja un SRL si as dori sa imi fac si un PFA (persoana fizica autorizata). As avea cateva intrebari: 1. In privinta raspunderii in fata legii, ... (vezi toată discuția)
Obligatii fiscale derulare activitate prin srl sau microintreprindere ralvintila ralvintila Buna ziua, as vrea sa infiintez o societate (SRL sau microintreprindere) cu asociat unic, avand ca obiect de activitate consultanta imobiliara. Ma puteti ... (vezi toată discuția)