avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Accident rutier
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Accident rutier

Buna seara ! Ma puteti ajuta va rog cu cateva informatii ?
Pe 21 dec am avut un accident de masina un individ a intors pe dubla linie continua si a franat brusc in fata noastra semnalizand in ultimul moment.
Bineinteles ca prietenul meu a incercat sa il evite pe contrasens dar nu a mai reusit individul deja intorsese asa ca la lovit in portiera stanga si a ricosat in parapet . Domnulrespectiv spune ca el nu are nicio vina ca e doar vina prietenului meu si a deschis proces in instanta nefiind de accord cu amenda care i s-a dat . Cine are castig de cauza ? El sau prietenul meu ?
Cel mai recent răspuns: Adriana22222 , utilizator 20:24, 11 Ianuarie 2018
Buna seara,
Nimeni nu va poate spune cu siguranta cine va avea castig de cauza in acest caz insa daca persoana respectiva a contestat PV-ul emis de Politia Rutiera cred ca i se retine o culpa lui. Probabil ca asta e si ideea, incercand sa conteste PV-ul spera ca instanta sa retina alta situatie de fapt si speta sa fie cu totul alta. Informatiile pe care ni le-ati dat sunt prea vagi....zic asta pt ca e important si ce s-a scris in PV, ce ati facut dupa accident ( ma refer la partea cu reparatia masinii, etc...
politia a stabilit ca ambii sunt vinovati prietenului meu i s-a dat o amenda de 400 de lei si 2 luni de suspendare permis pentru ca l-a evitat pe contrasens i-ar individului i-au dat o amenda de 1400 de lei in loc de una de 2900 asa cum au spus ei ca trebia permisul nu i l-au suspendat si au hotarat sa isidea asigurarile unul altuia pentru a acoperi fiecaruia 50% din reparatii.Individul nu a semnat PV si a plecat spunand ca va contesta decizia in instanta si dus a fost de pe 21 decnu am mai auzit de el . Problem este ca acum prietenul meu nu isi poate repara masina pe asigurare pentru ca acel ,,domn” nu a semnat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident în lanț Dragos1900 Dragos1900 Bună seara și Paște fericit tuturor! Ieri am fost implicat într-un accident rutier în lanț. Adică la câteva mașini în fața mea cineva a vrut să ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! ieri prietena mea,a mers in satul învecinat..a parcat ... Elena0596 Elena0596 bună ziua! Ieri prietena mea,a mers in satul învecinat..a parcat pe podul unei prietene,nu încurca traficul..dar pe contrasens cum ar veni,dar nu stânjena ... (vezi toată discuția)
Neacordare de prioritate.vreau sa fac contestatie. lory83_ro lory83_ro Mi s-a intamplat la patrunderea intr-o intersectie care era prevazuta cu indocatorul stop, am incetinit f mult ,dar nu am oprit, m-am asigurat si am ... (vezi toată discuția)