avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri Europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri Europene

Buna ziua!
Va contactez cu privire la informațiile despre fonduri europene. Am o societate nou înființata, de careva luni care are domeniul de activitate comerț online. As vrea sa accesez niște fonduri pentru achiziționarea unor dube de transport marfa. (Sprintere). Cone deține informații aviz la acest aspect mi-ar fi se mare ajutor orice informație. Cât pot accesa? Ce condiții trebuie sa îndeplinesc... mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Fonduri u.e. - covrigarie Aleex123 Aleex123 Buna seara , am citit ceva despre aceste fonduri europene si se zice ceva si despre un CREDIT ..... in cazul meu daca sunt student ... am 24 de ani ... nu am ... (vezi toată discuția)
Finantare sau creditare srl sebastian_27 sebastian_27 Buna ziua, Va rog tare mult sa ma ajutati si pe mine. Detin o firma in domeniul vestimentatiei (outlet )de sase luni. Vreau sa imi finantez firma ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma transport marfa 3.5t mircea2192 mircea2192 Buna ziua, Intentionez sa imi fac o firma de transport marfa, desi nu detin bani pentru acest lucru, adica vreau sa iau o duba in leasing si sa ma inscriu la ... (vezi toată discuția)