avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii CAS aferent concediilor medicale
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

CAS aferent concediilor medicale

La concediile medicale, e corect ca CAS angajat si angajator sa se calculeze la salariul mediu brut * 35%, in cazul contractelor de munca cu timp partial? Daca un salariat este angajat cu 1h/zi, si are un salariu tarifar de 285 ron, a fost toata luna in concediu medical, CAS angajat si angajator se aplica la salariul mediu brut * 35%, in loc de venitul calculat din media celor 6 luni?

Alte discuții în legătură

Calcul concediu medical la contract de munca cu timp partial lupusoruflorentina lupusoruflorentina Buna ziua, Pentru un salariat care are mai multe contracte de munca, unul cu timp normal de 8h/zi si restul cu timp partial, cu 1h/zi, cum se calculeaza ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical marusia80m marusia80m Buna ziua, as vrea sa-mi verific niste calcule facute pentru concediul medical avut in luna mai.In luna mai dintr-un total de 22 de zile lucratoare eu am avut ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie concediu de odihna. preda sorina preda sorina Cum calculez indemnizatia pentru concediu de odihna in urmatorul caz: Am un salariat care pleaca in concediu de odihna 4 zile in aprilie. Calculez media ... (vezi toată discuția)