avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... acte recuperare timbru de mediu
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

acte recuperare timbru de mediu

Buna ziua ! Am si eu de recuperat trei taxe de mediu !intre timp toate cele trei masini au fost vandute in decurs de trei ani La doua dintre ele mai am chitantele de achitare a timbrului de mediu la una nu.Copii de pe cartile de identitate ale vehiculelor le am dar nu am nici o copie de pe certificatul de inmatriculare(talon) Cum mai pot face rost de copiile acestora?
Cel mai recent răspuns: kisika , utilizator 12:04, 13 Ianuarie 2018
Autoritățile pot căuta în sistem să vadă dacă ai achitat una dintre fostele taxe auto, astfel că, nu-ți trebuie neapărat hârtia cu care dovedești că ai plătit taxa.
www.avocatnet.ro/articol_472...
Bun.. dar in cazul care mi se cere sa anexez la cerere pe langa copia carti de identitate a masini si ,copia de pe talon ?Cum mai pot face eu rost de o copie de pe talon tinand cont ca masinile le_am vandut.odata cu talonul care era pe numele meu,si nimeni nu face o copie de pe talon nefiind necesara niciodata la intocmirea actelor auto !!
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Ianuarie 2018
kisika, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto din 2009 dumitruovidiumihai2009 dumitruovidiumihai2009 Buna ziua.Am o intrebare.Se poate recupera o taxa auto platita in 2009 dar fara a mai avea nici un document care sa ateste ca masina a fost in proprietatea ... (vezi toată discuția)
Diferenta taxa poluare vs. taxa de timbru Drujescu Drujescu Buna ziua.Eu am vandut masina si nu pot prezenta cartea masinii si talonul in original.Daca anexez numai copii dupa carte si talon plus copie si original dupa ... (vezi toată discuția)
Taxa auto 2010. primim toti banii sau doar in rate? adicxu adicxu Buna ziua.Am platit taxa in 2009 si 2010.Am dat in judecata in 2012 ,si abia in 5 noiembrie 2013 am primit de la Curtea de apel.Ulterior a mai trebui sa merg ... (vezi toată discuția)