avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație copil

Buna seara...sunt însărcinată în 6 luni,urmeaza să nasc pe la începutul lunii mai.Eu am lucrat în Romania 8 luni și după aceea în străinătate aproape 6 luni.Intrebarea mea este ca să acumulez acele 12 luni lucrate avand doar 8 luni se adună și lunile lucrate în străinătate? Va rog un răspuns .Sanatate

Alte discuții în legătură

Indemnizatie copil gabyg gabyg Buna seara!Am si eu o mica nelamurire si sper sa ma ajutati:)...Urmeaza sa nasc zilele aceste.:dance3:Eu am fost plecata in Italia sa muncesc,intre timp am ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil care este nascut in strainatate ana9333 ana9333 Buna ziua, Am si eu o intrebare.As dorii sa nasc in strainatate si as dori sa stiu daca as putea beneficia de indemnizatie de crestere copil in Romania ... (vezi toată discuția)
Sarcina si munca Cleopatra4 Cleopatra4 Buna seara. Sunt insarcinata in 8 saptamani si am inceput sa lucrez la o firma din 19.08.2011 pe perioada determinata de 3 luni.Intrebarea mea este cand sa ... (vezi toată discuția)