avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... taxa reziliere telekom
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

taxa reziliere telekom

Am făcut un abonament la TELEKOM pentru servicii de internet și televiziune pe data de 15 decembrie 2017. Luna asta pe data de 9 ianuarie am văzut oferta de portare a lor și anume telefon J5(2017) la 1 leu și abonament nelimitat pentru 11 euro/lună (aplicată o reducere de 2 euro pentru că aveam serviciile fixe deja instalate).

Când am sunat la dispecerat și am făcut portarea și noul abonament, ”duduia” mi-a explicat că trebuie să se updateze și vechiul contract semnat pe 15 decembrie 2017. Doar atât mi-a zis și că nu se poate adăuga serviciu de telefonie suplimentar contractului existent. Am zis ok, fie, dacă ziceți dumneavoastră. Acum mă trezesc cu o taxă de 450 lei de reziliere a primului contract. Menționez că nu m-a informat în momentul ”update-ului” că ar exista o taxă de reziliere și mi se pare abuziv deoarece eu am decis să continui cu telekom doar că pe lângă tv și net mai vroiam și abonament mobil. În fond îmi cer 450 lei rezilierea serviciilor de internet și tv(doar acestea erau pe contractul din 15 decembrie 2017). Am crezut că îmi prelungesc serviciile cu încă o lună dar se pare că au reziliat vechiul contract și au făcut altul nou cu fix aceleași beneficii.

Este abuziv ceea ce au făcut? Momentan am sunat la telekom și m-au pus să aștept. Aștept o părere/sfat. Mulțumesc!
Ultima modificare: Luni, 15 Ianuarie 2018
Paul1427, utilizator

Alte discuții în legătură

Contract reziliat dar factura emisa in continuare Agamoic Agamoic Din 2008 sunt client telekom am avut serviciile de telefonie mobila doua abonamente, fix, internet si televiziune.În octombrie 2017 am inchiriat un apartament ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. tatal meu a facut portarea serviciului de tv.+telefon ... Yka66 Yka66 Buna ziua. Tatal meu a facut portarea serviciului de tv.+telefon fix de la Telekom catre Digi in luna octombrie 2020.Acum a primit factura Telekom continand ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract servicii comunicatii loredana291 loredana291 Buna ziua, am un contract pe 2 ani cu Telekom. Am tot pachetul, tv, telefon fix, telefon mobil si net. A trecut un an si nu mai doresc serviciile Telekom. Am ... (vezi toată discuția)